Op drie manieren kunnen wij een illustratie of logo aanbrengen op textiel. Dit doen we door middel van zeefdruk, tranfers of door te borduren.

Zeefdruk

Zeefdruk is de ideale techniek om je bedrijfskleding of sportkleding te bedrukken in zowel kleine als grote oplages. Met meer dan 20 jaar ervaring in textielbedrukken door middel van zeefdruk, is HOB Heiloo het bedrijf om kleding voor je bedrijf, sportclub, organisatie of fashionlijn te laten bedrukken.

Transfers

Transferdruk wordt veelal gebruikt voor kleine oplages en afbeeldingen in full color (meerdere kleuren). De afbeelding wordt uitgesneden en/of geprint. Deze zit op een drager (tranfer) en samen hitte en druk wordt de afbeelding op de kleding overgebracht.

Borduren

Voor een exclusieve uitstraling van je kleding kan je kiezen om rechtstreeks te beduren op je kleding. Je kan ook een aparte badge met daarop een logo of embleem laten maken. Deze badge brengen we dan aan op uw textiel. Borduren oogt elegant en stijlvol. Het is bovendien een uiterst duurzame techniek om je kleding te personaliseren.