Vlaggen & banners bedrukken

Bij HOB Heiloo ontwerpen we in eigen huis vlaggen en banners. Je kunt bij ons terecht voor mastvlaggen, gevelvlaggen, beachvlaggen, baniervlaggen en kioskvlaggen. De mogelijkheden van het bedrukken van vlaggen zijn eindeloos…

Bij HOB Heiloo ontwerpen we in eigen huis vlaggen en banners. Je kunt bij ons terecht voor mastvlaggen, gevelvlaggen, beachvlaggen, baniervlaggen en kioskvlaggen. De mogelijkheden van het bedrukken van vlaggen zijn eindeloos. Doordat de vlaggen bedrukt worden in fullcolor is het mogelijk om een eenvoudig bedrijfslogo op de vlaggen te drukken, maar ook een full color print met een bedrijfspromotie.

  • Banners
  • Mastvlaggen
  • Beachvlaggen
  • Gevelvlaggen
  • Kioskvlaggen

Heb je vragen over bedrukte vlaggen of wil je een offerte ontvangen voor het bedrukken van vlaggen en banners?

Mail naar info@hobheiloo.nl of bel 072 533 7955.

Baniervlaggen

Een banier of banner wordt soms ook een baniervlag, hoogformaatvlag, logovlag of reclamevlag genoemd. Doorgaans worden banieren op een vlaggenmast gemonteerd. HOB Heiloo ontwerpt en produceert banieren geheel in de huisstijl van jouw bedrijf of passend binnen een promotiecampagne.

Mastvlaggen

HOB Heiloo ontwerpt en produceert mastvlaggen geheel naar jouw wens! Heb je nog geen ontwerp, dan kunnen wij het ontwerp voor de bedrukking van vlaggen voor je verzorgen. Vlaggen kunnen worden bedrukt in full color, dus er zijn vrijwel geen beperkingen aan het ontwerp.

Beachvlaggen

Zoek je mooie beachvlaggen die weer en wind doorstaan? HOB Heiloo ontwerpt en bedrukt beachvlaggen in elk gewenst ontwerp. Er zijn drie formaten beachvlaggen mogelijk zodat er ook voor jouw bedrijfspromotie een passende beachvlag is. Heb je zelf geen ontwerp? Dan verzorgen wij dat graag voor je!

Gevelvlaggen

Voor gevelvlaggen en het bedrukken van gevelvlaggen is HOB Heiloo ook jouw partner. In eigen huis verzorgen we het ontwerp en de productie van gevelvlaggen met bijvoorbeeld een huisstijl, logo of promotie. Gevelvlaggen worden gemaakt van duurzame materialen, zodat je er een lange tijd plezier van zult hebben.

Kioskvlaggen

Een van de bekendste manieren van gevelreclame is de kioskvlag. Deze eye-catchers zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Je kunt kioskvlaggen laten bedrukken met een eigen ontwerp of een ontwerp door ons design-team laten maken. De kioskvlaggen zijn gemaakt van stevig materiaal, dat weersbestendig is.